top of page

Professionele fotograaf in Uithoorn

Wil jij graag mooie foto’s laten maken? Met een fotograaf in Uithoorn laat je de mooiste plaatjes vastleggen. Ik help jou om om jouw visie te vertalen door middel van de camera. Wil je graag professionele foto’s laten maken om een goede indruk over te brengen op potentiële werkgevers? Of zijn er producten die je met de juiste belichting op beeld vast wil laten leggen? Samen met jou bespreek ik jouw ideeën, zodat ik aansluit op het doel van de foto's. Met mijn persoonlijke aanpak werk ik samen met jou om het verhaal te vertellen wat je met de foto's wil overdragen.

Fotograaf Mijdrecht

Wil jij een verhaal vertellen door middel van foto’s? Als fotograaf in Mijdrecht help ik jou graag om de juiste beelden vast te leggen. Of je nu graag professionele foto’s voor een cv nodig hebt, of artistieke modefoto’s voor een portfolio. Met mijn persoonlijke aanpak sluit ik aan op individuele behoeftes en wensen. Zo vertaal ik jouw visie naar foto's waardoor jij het beeld hebt wat je graag wil creëren. Zo laat ik jou van je beste kant zien, maar ik maak ook professionele foto’s van producten waardoor deze zo aantrekkelijk en duidelijk mogelijk worden uitgebeeld. Voor het maken van goede foto’s ben je bij mij dan ook aan het juiste adres.

Menno Noordanus_Foto's pagina fotograaf
Menno Noordanus_Foto's pagina fotograaf

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje schieten doe je niet zomaar. Belichting, compositie, kleuren en perspectief zijn elementen die zorgen voor een bepaald gevoel of sfeer in foto's. Met mijn beelden sluit ik aan op wat jij met de foto’s wil bereiken. Hierbij kan je denken aan commerciële foto’s, maar ook kunstzinnige foto’s behoren tot mijn portfolio. Als fotograaf in Uithoorn heb ik niet alleen het technisch inzicht voor het vertellen van het juiste verhaal in beeld, maar maak ik ook gebruik van uitstekend apparatuur. Met een Canon 700D camera, leg ik beelden in hoge resolutie vast. Met fotoprogramma’s als Adobe Photoshop en Lightroom zorg ik dat alle foto’s na afloop bewerkt worden voor een optimaal resultaat.

Verschillende diensten van
fotograaf in Mijdrecht

Als fotograaf in Uithoorn ben ik gespecialiseerd in verschillende aspecten van fotografie. Zo ben ik je graag van dienst wanneer je een mooie portretfoto wil maken, maar ook wanneer je jouw producten te koop aan wil bieden op een website. In de professionele wereld zijn goede foto’s namelijk onmisbaar. Iedereen is in staat om foto’s te maken, maar het verschil tussen amateurfoto’s en het werk van een productfotograaf is in één oogopslag te zien. Hierdoor verdien je de fotograaf in Uithoorn zichzelf snel weer terug door het genereren van meer klanten voor jouw producten. Vanuit mijn brede achtergrond als beeldmaker, ben ik ook videograaf en scenograaf. Vanuit passie en creativiteit laat ik mij leiden om unieke beelden vast te leggen die aansluiten bij de wensen van mijn klanten.

Over mij als fotograaf in Mijdrecht

Als fotograaf in Mijdrecht ben ik sinds 2017 als zelfstandig ondernemer werkzaam. Als beeldmaker ben ik niet alleen in te zetten voor fotoreportages, maar ook voor het opnemen van bewegende beelden: video’s. Door middel van mijn beelden vertel ik een verhaal wat op een speelse manier uitgedragen wordt. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op om jouw wensen te bespreken. Ik ben te bereiken op 06 37 39 68 33 of stuur een e-mail naar menno.noordanus@outlook.com.

bottom of page