top of page

Professionele fotograaf in Uithoorn

Wil jij graag mooie foto’s laten maken? Met een fotograaf in Uithoorn laat je de mooiste plaatjes vastleggen. Ik help jou om om jouw visie te vertalen door middel van de camera. Wil je graag professionele foto’s laten maken om een goede indruk over te brengen op potentiële werkgevers? Of zijn er producten die je met de juiste belichting op beeld vast wil laten leggen? Samen met jou bespreek ik jouw ideeën, zodat ik aansluit op het doel van de foto's. Met mijn persoonlijke aanpak werk ik samen met jou om het verhaal te vertellen wat je met de foto's wil overdragen.

Menno Noordanus_Foto's pagina fotograaf
Menno Noordanus_Foto's pagina fotograaf

Creëer het perfecte plaatje

Bij het schieten van het perfecte plaatje zijn diverse aspecten van belang. Belichting, compositie, kleur en perspectief zijn van invloed op het creëren van de juiste sfeer en beeld. Als fotograaf in Uithoorn heb ik de kennis en expertise hoe je een verhaal vertelt door middel van foto’s. Daarnaast maak ik met mijn Canon 700D camera foto’s van hoge kwaliteit die ik na afloop bewerk met Adobe fotobewerkingsprogramma's (bijvoorbeeld Photoshop en Lightroom) voor perfecte foto’s. Zo komen de foto's beter uit de verf door perfecte belichting of door het verwijderen van oneffenheden.

Verschillende diensten van
fotograaf in Uithoorn

Als fotograaf in Uithoorn bied ik verschillende diensten aan. Een fotograaf is een breed beroep. Je kan hiervoor bijvoorbeeld denken aan portretfotografie, productfotografie of bedrijfsfotografie. Goede foto’s zijn onmisbaar in elke industrie, of dat nu met online producten verkopen te maken heeft, modefotografie of creatieve foto’s. Ik ben dan ook erg breed inzetbaar en gespecialiseerd in diverse facetten van fotografie. Ik noem mijzelf dan ook beeldmaker, aangezien ik mij ook bezighoud als videograaf en scenograaf. Vanuit mijn brede achtergrond laat ik me leiden door creativiteit en inspiratie om op een speelse en unieke manier het juiste beeld over te brengen.

Over de fotograaf in Uithoorn

Mijn naam is Menno Noordanus en ik ben werkzaam als fotograaf in Mijdrecht. Mijn passie is om verhalen te vertellen door middel van beeld. Met mijn creatieve visie breng ik op een unieke manier de juiste beelden over. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben je graag van dienst om jouw visie op camera vast te leggen. Ik ben bereikbaar op  06 37 39 68 33 of stuur een e-mail naar menno.noordanus@outlook.com.

bottom of page