top of page

Get a Free
7 Day Pass

Join the Program and Rediscover Your Confidence

A Results-Driven Training Method

You can easily add your own content to this paragraph. Click on “Edit Text” or double click the Text Box to make it your own.

2

A Nutrition Plan You Can Stick To

You can easily add your own content to this paragraph. Click on “Edit Text” or double click the Text Box to make it your own.

Let's Get Started

Thanks for submitting!

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
 • LEVERT U OOK DE RAW BESTANDEN OF ONBEWERKTE FOTO’S?
  Nee. Ik fotografeer in RAW, maar bewerk de beelden altijd na. U krijgt de bewerkte beelden, die dus ook klaar voor gebruik zijn. Dat zijn dus Jpg bestanden, of indien nodig Tiff of Psd bestanden, Sommige fotografen stoppen weinig tijd in nabewerking, en er zitten dan ook geen grote verschillen tussen de RAW bestanden en de beelden die u ontvangt. Wellicht dat zij de RAW bestanden wel leveren. Maar ik stop juist veel tijd in nabewerking. Mijn overtuiging is dat ik in de camera het best mogelijke beeld probeer te maken, en dit vervolgens in uitvoerige nabewerking helemaal afmaak, zodat de meest perfect mogelijke foto ontstaat. Dit vergelijk ik wel eens met de bakker: deze verkoopt u brood, geen deeg. Op dezelfde manier verkoop ik u geen RAW bestanden, maar alleen foto’s die klaar zijn. De nabewerking is ‘het afbakken’: het aanbrengen van de persoonlijke signatuur. Om die reden ga ik geen foto’s die niet ‘af zijn’ de wereld in helpen. Ik wil dat elke keer dat iemand mijn foto’s ziet, de kwaliteit goed is, en de foto’s herkenbaar zijn als ‘een foto van Rogier’. Met RAW bestanden is echt alles nog mogelijk, en dat ga ik dus niet de wereld in helpen.
 • Kan ik een fotoshoot afzeggen?
  U kunt de afspraak die u met mij maakte tot 3 weken voor tijd kostenloos annuleren, en vervolgens tot 7 dagen voor tijd voor 50% van de afgesproken fotografiekosten. Daarna brengen wij de volledige kosten in rekening. Wanneer je dit 2 weken van te voren aangeeft, is dat geen probleem. Zeg je het binnen een week voor de afspraak af, dan wordt er € 50,- in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afspraak afgezegd of kom je niet opdagen? Dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Als je ziek wordt, dan verzetten we de afspraak kosteloos. Wil je het me dan wel zo snel mogelijk laten weten?
 • Kun je vrijblijvend voor een gesprek langskomen?
  maar natuurlijk mocht je een speciafieke vraag hebben en ben je benieuwd of we onderling klikken, plan in via mijn pakketen
 • Waar vind de shoot plaats?
  Als je een shoot met mij plant in mijn eigen studio is het adres Baljuwsstraat 5 in Mijdrecht. Mocht je een shoot op locatie willen zullen we daar nog contact over hebben.
 • Hoe kan ik een offerte voor bedrijfsfotografie ontvangen?
  via homepage pakketen of een vrijblijvend gesprek Als jullie een specifieke klus persoonlijk willen bespreken en dit willen doornemen onder het genot van een kop koffie (zwart met suiker voor mij :), kom ik graag een keer bij jullie langs. Naar aanleiding van ons gesprek kan ik dan vervolgens een gerichte offerte maken.
 • In welk formaat en wat voor een bestanden lever je aan?
  standaard in twee maten eentje voor web en eentje voor print, mocht je speciafieke eisen hebben meld het dan even
 • Wanneer zijn de foto's klaar?
  Meestal zijn de foto's binnen 2 weken klaar. Binnen enkele dagen krijg je enkele foto's toegestuurd als sneak preview. Wil je de foto's sneller? Laat het dan weten bij het boeken, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wanneer je shoot op laatste moment geboekt is, kan het zijn dat je even wat langer moet wachten, maar dat geef ik dan wel aan.
 • Hoe gaat het met betalen?
  Je kunt op 3 manieren betalen; contant bij de shoot, met een tikkie of door het bedrag over te maken naar rekeningnr. NL19RABO0157576698 t.n.v. Janneke Masselink Fotografie. Geef maar aan wat jouw voorkeur is.
 • Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?
  Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, vul naastliggende contactformulier in
 • Wat zijn je tarieven voor je shoots?
  Bekijk mijn vaste pakket voor de prijzen, deze vindt je op de homepage. Mocht je een specifiele shoot in gedachte hebben kom ik met een offerte terug op je vraag nadat we samen een (online) gesprek hebben gehad met je wensen.
 • Wanneer moeten we de fotoshoot betalen?
  Je betaald bij mij altijd na de shoot, maar voor dat je de gekozen beelden ontvangt. De foto’s met het watermerk mogen niet gebruikt worden, omdat er niet voor is betaald. Na betaling stuur ik de gekozen beelden, zonder watermerk en op hoge resolutie.
 • Wat gebeurt er als een shoot uitloopt?
  afhankelijk van de situatie
 • Maakt u ook pasfoto's
  Nee ik maak geen pasfoto
 • Wat zijn je openingstijden
  Ik werk alleen op afspraak
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.
bottom of page